10 Aralık 2013 Salı

Türk'lük Nedir? Yobazlar ne bilsin!

AKP zihniyeti denen yeni bir zihniyet ortaya çıktı bu zihniyet yobazların soysuzların zihniyetidir. Yobazlar çünki; hiçbirşey bilmedikleri gibi söyledikelri yalanlarıda doğru sanıyorlar kendileri gibi kimseyi birşey bilmiyor sanıyorlar. Yasin Aktay'ın yaptığı açıklama "Türk bir sentezdir, Türk diye bir ırk yoktur." adı geçen bu vatandaş soysuz değilde nedir? TÜRK kelimesi zoruna gidenler var soysuz oldukları için çekemeyenler var, onlar için TÜRK gerçekten bir ifade etmiyor, onu kavrayacak akıl yok çünki onlarda.

Kısa biz Söyleyelim TÜRK'lük Nedir?

Türk'lük AKP zihniyetinde olduğu gibi herkesin anlayabileceği bir kavram değildir, Türk olmak tarihle yaşıt olmaktır, Türk olmak Hitlerinde dediği gibi tek kişi kalsa bile dünyaya mizan verecek devlet kurmak demektir (Ergenekon Destanı). Türk olmak demek bilgelik, erdem, ahlak, adalet, disiplin, düzen demektir.

Türk olmak demek ayet ve hadislerle övülmüş bir millettir,
Türkler için bazı ayetler ve hadisleri buraya yazmaya kalksam yazı çok uzun olur en iyisimi merak eden "Türkler hakkında ayet ve hadisler" yazarak arama yapabilir ve uzun listeyi görebilir.
Oğuz Kağan (Metehan) Türklerin atasıdır, Oğuz Kağan'ın peygamber veya nebi rivayetleri vardır, bilidiği gibi Asya Hun Devletinin (GökTürk) kurucusudur.
Oğuz Kağan'ın Kuran-ı Kerimde ismi geçen Zülkarneyn ( Ecüd ve Mecücü Hapseden) rivayetleride vardır. Şaman dedikleri eski Türk inancına bakılınca aslında Allah inancı olduğunu görüyoruz.

Yaratılış destanımız Kuran'dakiyle çok benzer bazı şeyleri tam açıklamadan geçiyorum doğruluğuna inanmayanlar Kuranı açıp baksın veya direk googledan aklına takılanları araştırsın yoksa yazı çok uzun olacak.
Allah ile kul arasında bir bağ vardır, bu bağ herkeste farklıdır milletlerdede farklıdır. Allah'a en çok sevdiğin kelimeylede seslenebilirsin 99 ismiylede Rab'da dersin dört kitaptada RAB ismi geçer bir Hristiyanada, Yahudiyede Müslümanada RAB desen Allah'ı bilir, atalarımız Gök Tanrı demiş sonuçta inandıkları yine Allah'tı bzen ise "O" diyoruz tek kelime ile kısacası Türkler tarih boyunca Allah'a ve dinine inanıp ona hizmet etmişlerdir.
Peygamberden devraldıkları islam bayrağını dünyanın en ücra köşesine taşımayı boynunun borcu bilmiş bir millettir TÜRK.
Peygamber soyunu kurtarmak için Kerbela'ya akın etmiş, Hasan ile Hüseyin'in çocuklarını kurtarıp o cehennemden çıkarandır TÜRK.
Tarih boyunca dünyaya adalet götürüp mizan verendir, 12 devlet 7 düvel ile dövüşüp boynunu kırandır TÜRK.
Kutsal topraklar canlı bir benden gibidir arapların elinde olabilir, lakin KABE bu bedenin kalbidir Allah KABE'nin anahatarını Türklere vermiştir
Pergamberin işaret ettiği bu cennet vatan toprakları kendine hedef edip hadise mashar olma şerefi için imkansızı olur yapandır TÜRK.
Hadiste müjdelendiği gibi Horasan'dan 70 bin kişilik ordu Mehdiye katılacak o zamanki şartları düşünürsek 3 - 5 bin kişilik ordunun büyük bir ordu olduğu zamanlar Mehdiye katılacak olan büyüklüğü ifade etmek için söylenmiştir.
Dünyanın huzurlu bir döneme kavuşmasında yine Türkler etkili olacaktır. ayet ve hadislerle övülmüş bir millet, islama büyük hizmet etmiş bu millet, 8 bin yıllık tarihi boyunca bir kez bile esaret altında yaşamamış bu millet tek kişi kalsa bile memleketi satanlara inat tek ayağının basacağı toprak kalırsa okadarcık topraktan dünyaya mizan verecek devlet kurmaya gücü yeter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder