4 Temmuz 2016 Pazartesi

Ne Köprüymüş be Sanırsın Deli Dumrul Köprüsü

       
 OsmanGazi köprüsünün bitirilip kullanıma açılmasıyla sosyal medyada koyunların sevinci nasıl bir duygudur nasıl bir sevinmedir sanırsın hergün köprüyü kullanacak, sanırsın bedava geçecek ve ayrıca köprünün son yüzyılda tayyip tarafından bulunduğuna falan inananlar var sanırım çünki köprüyü yere göğe sığdıramıyolar daha üzerinden bir kez geçmeyen büyük ihtimal hiçte geçemeyek olan kişiler kolu komşuya köprüyü öve öve bitiremiyor.
      Sebebide o akılla yürümeyi nasıl öğrendi bu adam dediğimiz tiplerin sayıca fazla olmasından kaynaklı sen şimdi bu adama uzaya roket gönderdik desen çocukken attığı kız kaçıranın büyütülmüş hali gözünün önüne gelecek ve herhangi başka birşey düşünemeyeceği için uzaya roket göndermenin amacını idrak edemeyecek ve bu yüzdende pek sevinme gereği duymayacaktır. Yada bir fabrika kurman istihdam oluşturman beyni yürümeyi ve konuşmayı öğrenemeye yetecek bu arkadaşa yine hiç bir şey ifade etmeyecektir.
      Bu vatandaşa uuuuuppppppp uuuuzzzzzuuuuuuunnnnnn yol yapmış adam kkkoooosssssss  kocaman köprü yapmış v.b tarzda diyebileceği gözünün görünce anlayabileceği beynini en az seviyede kullanmasını sağlayacak hizmetler bu tür vatandaşlar için oldukça faydalıdır. Çünki kalkıp yolu yaptığın aynı paraya bir fabrika kursan millet 2 gün konuşup unutur ama yol öylemi sürekli göz önünde adam çalıştırmayada gerek yok nede olsa millet bi şekilde geçimini sağlıyor.
     Sahi birde sanki tayyip kendi cebinden yaptı maaşının yarısından fazlasını vergiye verdiğini idrak edemeyen gerizekalı sadece maaşından değil kullandığın herşeyden ne kadar ağır vergi verdiğini anlamayan beyinsizler var en basitinden araç sigortasındaki vergi soygunu, sürekli it dalaşına girdiğin Yunanistan'a bile 1.6 tlden verirken benzini kendi vatandaşına 4 tlden vererek gayet iyi geçirmektedir. Bırakında bu kadarcık hizmeti olsun bunlar ayakkabı kutusundan çıktı deyip durmaları yokmu ayakkabı kutularından çıkan paraları tayyibin ve bakanların çocukları bir gecede yedi.
  Yakında bu koyunlar iyice azıtıp yolu ve köprünün direklerini almaya çalışacaklar o kadar benimsemişler içlerine sığdırmak isteyeceklerdir.
Kısacası bildiğin Deli Dumrul köprüsü geçenden 1 akçe geçmeyenden döve döve 2 akçe sonrasındada para karşılığında yaptığın bu işe hizmet de

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder